Ugrás a tartalomra

"NAGY DOLGOK" könnyedén

Még mindig tabutémának számít a székrekedés, holott nagyon sok embernek keseríti meg a mindennapjait. Szerencsére azonban a szakemberek nem hagynak bennünket egyedül ezzel a problémával, így kíméletes készítményekkel segíthetünk ezen a problémán.

A székrekedés, illetve a székrekedésre való hajlam gyakori tünet, mely bármely életkorban előfordulhat. Először mindenki az egyszerűbb, népi gyógymódokkal, teákkal, gyógynövényekkel, lekvárokkal próbálkozik ennek kiküszöbölésére. Ez nagyon jó választás, hiszen a cél ilyen esetben a folyadékbevitel emelése és a minél több rostos étel fogyasztása.

Bélflóránk barátja

Azonban, ha a hétköznapi kúrák sem hozzák meg a várva várt eredményt, akkor érdemes gyógyszertári készítmények után nézni. Sokakban felmerülő igény ilyenkor, hogy a választott terápia biztonságos, a szervezetre nézve kevésbé megterhelő legyen, illetve ismételt vagy gyakori használat esetén se legyen ártalmas.

Ilyen a Laevolac szirup is, ami egy prebiotikus hatású hashajtó. A készítmény a bélből nem szívódik fel, végighalad az emésztőrendszeren és hatását a vastagbélben, a széklet lazításával fejti ki. Emellett hatóanyaga prebiotikus hatású,így elősegíti a Bifidobaktériumok és a Lactobacillusok (azaz a kedvező hatású baktériumok) szaporodását, míg a Clostridium és az Escherichia coli (kedvezőtlen hatású baktériumok) szaporodását elnyomhatja, ezzel kedvező hatást fejt ki a bélflóránkra. Biztonságos alkalmazását az is mutatja, hogy már 1 hónaposnál idősebb gyermekeknek is adható, szoptatás során megengedett a használata és kizárólag szükség esetén, de terhesség alatt is alkalmazható.

Kíméletes megoldás

Egy kutatás alapján kiderült, hogy a 40 feletti nők körülbelül két, három naponta szednek be valamilyen speciális készítményt, amivel a székrekedéses problémájukat kezelik. Azt is megtudtuk ebből a kutatásból, hogy azokon a napokon, amikor nem jártak sikerrel az illemhelyen, egész nap rossz közérzettel küzdöttek. Ez kihatott a teljesítményükre, a társas kapcsolataikra. És azt is tudjuk, hogy a két, három nap sikertelenség után bevett hashajtó legtöbbször csak másnap reggel hoz eredményt, így a problémás napok száma gyakran három esetleg négy.

Indokolatlan ennyi napon át szenvedni: a Laevolac egy olyan kíméletes hashajtó, amely nem csak megoldja a székrekedés problémáját, de még kedvező hatással is van a bélflórára. Mivel a szervezet egészséges működését segíti, ezért nem érdemes napokig várni az alkalmazásával: nem szívódik fel és mindenféle segédanyagoktól mentes, így nem károsítja a beleket. Ahogy a többi hashajtót, ezt sem szabad alkalmazni gyulladásos bélbetegség, gyomor- bélrendszeri elzáródás és tisztázatlan eredetű hasi fájdalom esetén.

A Laevolac hashajtó szirup segít Önnek!

Image
Laevolac packshot

A Laevolac nem szívódik fel a bélből. Végighalad az emésztőrendszeren, és gyakorlatilag változatlan formában éri el a vastagbelet, ahol kifejti hatását.

A készítmény a vastagbélben fejti ki prebiotikus hatását is, ami azt jelenti, hogy elősegíti a Bifidobaktériumok és a Lactobacillusok (azaz a kedvező hatású bélbaktériumok) szaporodását, míg a Clostridium és az Escherichia coli (azaz a kedvezőtlen hatású bélbaktériumok) szaporodását elnyomhatja.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.