Ugrás a tartalomra

Pörögjön újra a guriga!

A folyamatos rohanás, a stressz, a gyorséttermi ételek és a rendszertelen mozgás sajnos az életünk minden területére kihat, és kedvezőtlenül befolyásolja szervezetünk normál működési folyamatait. Az emésztésünk is felborulhat, amit gyakran székrekedéssel jelez a testünk. Szerencsére ilyenkor is van megoldás.

Reggelente a szokásos rutin megszépíti a napot: kávé, smink, relax a zuhany alatt és máris könnyebben indul a nap. Ám ezt az idillt nagyon könnyedén tönkre teheti a puffadt, fájó has. A legtöbb embernek elég egy csésze fekete egy pohár narancslével kísérve, és máris beindul az emésztés, de mit tehet az, akinek ez sem hozza meg a várva várt eredményt?

Lehangoló napok

Rendkívül rossz érzést generál, ha a bélműködés csődöt mond. Amellett, hogy a közérzetet elrontja, az étvágyat elveszi, még az önbizalmon is csorbát ejt, hiszen búcsút mondhatunk a szűk felsőknek és ruháknak – puffadt hason egyik sem mutat jól.

Egy kutatás alapján kiderült, hogy a székrekedéssel küzdő 40 feletti nők körülbelül két, három naponta szednek be valamilyen hashajtó készítményt. Azt is megtudtuk ebből a kutatásból, hogy azokon a napokon, amikor nem jártak sikerrel az illemhelyen, egész nap rosszul érezték magukat: ez kihatott a teljesítményükre, a társas kapcsolataikra. És azt is tudjuk, hogy a két, három nap sikertelenség után bevett hashajtó legtöbbször csak másnap reggel hoz eredményt, így a problémás napok száma gyakran három, esetleg négy is lehet. Nem szabad ennyit várni, meg kell keresni a megoldást!

Életmódváltás ruhákra szabva

A székrekedés, illetve a székrekedésre való hajlam gyakori tünet, mely bármely életkorban előfordulhat. Ha a népi gyógymódok (gyógynövényes főzetek, lekvárok, szirupok) nem hozzák meg a várva várt eredményt, illetve a rostban gazdag ételek fogyasztása, a megnövelt folyadékbevitel és a rendszeres mozgás mellett is székrekedéses panaszokkal küzdünk, akkor érdemes vény nélkül kapható gyógyszerrel kezelnünk a tüneteinket. Sokakban felmerülő igény ilyenkor, hogy a választott terápia biztonságos, a szervezetre nézve kevésbé megterhelő legyen, illetve ismételt vagy gyakori használat esetén se legyen ártalmas. Érdemes kipróbálni a Laevolac szirupot, ami egy prebiotikus hatású hashajtó, és a visszatérő székrekedéses panaszok esetén is nyugodtan alkalmazható. Segítségével nyugodtan elővehetjük a gardróbból a testre feszülő darabokat is.

Biztonságos megoldás

A Laevolac szirup a bélből nem szívódik fel, végighalad az emésztőrendszeren, majd hatását a vastagbélben, a széklet lazításával fejti ki. Emellett hatóanyaga prebiotikus hatású, így elősegíti a Bifidobaktériumok és a Lactobacillusok (azaz a kedvező hatású baktériumok) szaporodását, míg a Clostridium és az Escherichia coli (kedvezőtlen hatású baktériumok) szaporodását elnyomhatja, ezzel kedvező hatást fejt ki a bélflóránkra. Biztonságos alkalmazását az is mutatja, hogy már 1 hónaposnál idősebb gyermekeknek is adható, szoptatás során megengedett a használata és kizárólag szükség esetén, de terhesség alatt is alkalmazható.

A Laevolac egy olyan kíméletes hashajtó, amely nem csak megoldja a székrekedés problémáját, de még kedvező hatással is van a bélflórára. Mivel a szervezet egészséges működését segíti, ezért nem érdemes napokig várni az alkalmazásával: nem szívódik fel és mindenféle segédanyagoktól mentes, így nem károsítja a beleket. Ahogy a többi hashajtót, ezt sem szabad alkalmazni gyulladásos bélbetegség, gyomor- bélrendszeri elzáródás és tisztázatlan eredetű hasi fájdalom esetén.

A Laevolac hashajtó szirup segít Önnek!

Image
Laevolac packshot

A Laevolac nem szívódik fel a bélből. Végighalad az emésztőrendszeren, és gyakorlatilag változatlan formában éri el a vastagbelet, ahol kifejti hatását.

A készítmény a vastagbélben fejti ki prebiotikus hatását is, ami azt jelenti, hogy elősegíti a Bifidobaktériumok és a Lactobacillusok (azaz a kedvező hatású bélbaktériumok) szaporodását, míg a Clostridium és az Escherichia coli (azaz a kedvezőtlen hatású bélbaktériumok) szaporodását elnyomhatja.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.